Uudet matkailuvaunut sopuhinnoin

Suunnitteletko mukavaa reissua matkailuvaunuillen? Kun haaveilet helposta matkanteosta kotimaassa tai ulkomailla, kannattaa tarkistaa Jyväs-Caravanin vaikuttava vaunuvalikoima. Maahantuomme ja myymme edullisesti Adrian, Dethleffsin, Hobbyn, Kaben ja Poksin uudet matkailuvaunut. Tilava näyttelyhallimme aivan Jyväskylän pohjoispuolella esittelee nykyaikaisimmat matkailuvaunut eri laatumerkiltä. Täällä voit tutustua yli 40 matkailuvaunuun, satoi tai paistoi. Lisäksi varastostamme löytyy aina noin 150–200 määrän verran laadukkaita ajoneuvoja. Jotta voisimme tarjota parasta mahdollista matkaajillemme, olemme aktiivisesti mukana alan messuissa ympäri Suomen ja ulkomailla. Löydät uudet matkailuvaunut Jyväs-Caravanin vakuuttavasta valikoimasta!

Luotettava ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee kiireettömästi, perehtyen juuri Sinun ja matkakumppaneidesi tarpeisiin. Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan tarkemmin.

Liikkeemme on normaalisti avoinna kaikkia koskettavasta koronatilanteesta huolimatta. Huomiothan, että voit varata meiltä myös yksityisesittelyajan myynnin numerosta 0400407066 myös aukioloaikojen ulkopuolella. Toimitamme ajoneuvon tarvittaessa myös kotiisi. Huomioithan, että nyt meillä korkotarjous 0,45 % uusiin matkailuajoneuvoihin!

Erään uusiin matkailuautoihin myös 4500 € varusteet kaupan päälle ja erään uusiin matkailuvaunuihin 1450 € varusteet kaupan päälle!