Bürstner_Logo_Internet_72_RGB

Bürstner-matkailuautot ja -retkeilyautot

Bürstner kehittää matkailuajoneuvoja filosofialla ”löydä matkailuautojen maailma ja nauti rajattomasti“.  Bürstner on valmistanut matkailuautoja jo yli 50 vuotta. Valikoimasta löytyy myös retkeilyautoja sekä alkovimallisia matkailuautoja. Tule tutustumaan Bürstnerin matkailuautoihin Jyväskylän liikkeeseemme tai ota yhteyttä!

Mallivuonna 2017 Bürstner esittelee kaksi uutuusmallistoa: Edition 30 -juhlamallit ja täysin uusi Lyseo-tuoteperhe

Uusi kattavasti varusteltu, houkuttelevaan hintaan tarjottava Bürstner 30-vuotisjuhlamallisto, koostuu eri mallistojen suosikkipohjaratkaisuista: Travel Van T 620 G, Nexxo Time T 569, T 660 ja T 690 G, Ixeo Time IT 590, IT 710 G, IT 726 G ja IT 734 sekä Viseo I 690 G.

Juhlamallit erottuvat ulkoisesti perusmalleista erikoisteippauksin. Viseota lukuun ottamatta Edition 30 -juhlamalleissa on vaaleat Ginger-teak kalusteet vaaleilla korkeakiiltoisilla yläkaappien luukuilla sekä kaksi eri tekstiilivaihtoehtoa – kermanvaalea tai ruskea aito nahkaverhoilu. Vakiona on mm. Fiat-alustapaketti ja Fiatin sisustuspaketti, 16 ” alumiinivanteet, LED-päiväajovalot, leveä asunto-osan ovi hyttysverkolla, ohjaamon kaihdinverhot, takatallin ovi myös kuljettajan puolella (pohjaratkaisusta riippuen), Truma Combi 6 -lämmitys, Pioneerin multimedia- ja navigaatiojärjestelmä, peruutuskamera, upotetut asunto-osan ikkunat sekä 3,5 – 4 m markiisi LED-valoin.

Lyseo on Bürstnerin uusi matkailuautomallisto, josta mallivuoden alussa esitellään puoliintegroidut ja alkovimallit. Kuusi kahdeksasta puoli-integroidusta mallista voidaan varustaa sähköisesti säädettävällä nostovuoteella. Sisäkorkeutta autossa on jopa 205 cm. Asuntoosan lattia on tasainen ja talviominaisuuksia on optimoitu toiminnallisella kaksoispohjalla. Lyseon pohjaratkaisujen suunnittelussa on huomioitu se, että suihkutilassa ei ole rengaskoteloa, vaan suihkutila on käytössä koko korkeudeltaan. Kalusteiden puusävyvaihtoehtoja on kaksi. Lisäksi suunnittelussa on huomioitu ergonomiselle korkeudelle asennettu 145 l jääkaappipakastin. Saarekevuodemallissa on tilava takatalli vuoteen alla, takatallia voidaan suurentaa entisestään kun parivuode ajon ajaksi säädetään yläasentoon. Mielenkiintoinen uusi pohjaratkaisu on Lyseo T 744 isolla nostovuoteella asunto-osan takaosassa. Nostovuode nousee napin painalluksella kattoon, jolloin esiin jää kutsuva istuinryhmä.

Kaksi Lyseo-alkovimallia perheille ja vuokraustoimintaan: A 660 G -kerrosvuodemallissa ja A 700 G –saarekevuodemallissa on iso takatalli ja kuusi matkustajapaikkaa. Vakiovarusteita ovat mm. leveä asunto-osan ovi, iso 142 l jääkaappipakastin ja Isofixturvaistuinkiinnitys.

Valitse sinulle sopivin malli Bürstnerin valintaoppaalla:

City Car -retkeilyautot

Retkeilyauto, joka sopii niin arkikäyttöön kuin lomailuun. Kompaktit ulkomitat ja fiksu tilanjako. Mukavaa asumista ja ajoa pienellä polttoaineenkulutuksella. Kaikissa pohjaratkaisuissa on istuinpaikat neljälle. Nyt uutuutena on saatavana myös erillisvuoteinen versio.

Kompaktit Brevio-matkailuautot

Brevio on yhtä kompakti ja ketterä kuin pakettiauto, mutta paljon monipuolisempi! Valtavat tavaratilat, täydellinen keittiövarustus, tilava pesuhuone, optimaalinen eristys. Saatavana sekä takaosan ylävuoteella että ilman.

Puoli-integroidut: Travel Van, Nexxo time, Ixeo ja Nexxo

Kompaktien mittojensa ansiosta puoli-integroidut matkailuautot selviävät niin tiukoista kurveista kuin kapeista kaduista. Sisältä löytyy kuitenkin paljon tilaa, kiitos tarkoin suunniteltujen pohjaratkaisujen. Sopiva lomanviettopaikka vaikkapa pariskunnalle tai pienelle perheelle!

Valittavana on 2 mallisarjaa: kompaktimpi Travel Van ja suurempi Nexxo. Lisäksi myynnissä on erikoisvarusteltu Edition 30v-malli osaan Nexxo Time, Travel Van pohjaratkaisuja. Ixeo-malleissa istuinryhmän päällä onnostovuode.

Integroidut: Viseo ja Elegance

Bürstnerin integroidussa voit asua isosti. Ohjaamon ja asuinosan välinen saumattomuus luo suurenmoista tilantuntua. Loistoluokan matkat ovat tällä autolla arkipäivää!

Viseo on integroitujen aloitussarja. Elegance kuuluu kaikkein korkeimpaan luokkaan.

Argos-alkoviautot

Haluatko lomailla koko perheen kanssa, ottaa mukaan paljon matkatavaroita – ja nauttia reiluista tiloista? Tutustu Bürstnerin alkoviautoihin! Näissä autoissa on perheystävällinen pohjaratkaisu, reilut tavaratilat, mainio vakiovarustelu ja jopa 7 vuodepaikkaa.

Valmistajan sivut:
www.buerstner.com/fi

Lisätietoja