16 loistavaa syytä käydä kauppaa kanssamme

Suunnitteletko matkailuauton ostoa tai vaihtoa? Jyväs-Caravanin kanssa kaupanteko sujuu saumattomasti. Meiltä saat myös kattavat huoltopalvelut ja varaosat. Palvelemme Jyväskylässä, keskellä Suomea. Muitakin vahvuuksia löytyy – seuraavassa esittelemme 16 hyvää syytä käydä kauppaa kanssamme!

1. Suomen suurimpia valikoimia yhdessä toimipisteessä

Voi tutustua nopeasti vaihtuvaan, ajantasainen valikoimaamme aina myös nettisivuillamme – kuvien kanssa. Valikoimissamme on matkailuautojen ja -vaunujen lisäksi henkilöautoja ja pakettiautoja sekä käytettyjä moottoripyöriä ja veneitä.

2. Luotettavat edustukset

Adria, Bürstner, Carthago, Dethleffs, CasaCar, Hobby, Kabe, Poksi, Morelo, Sunlight ja Sunliving. Olemme edustaneet useita merkkejä yli 20 vuotta.

 

3. Kilpailukykyinen hinnoittelu uusissa ja käytetyissä

Tarjoa vaihdossa! Vaihdokeista meillä on hyvä kysyntä. Vaihdossa kelpaavat myös mm. henkilö- ja pakettiautot, veneet sekä moottoripyörät.

4. Ostamme ajoneuvoja

Ostamme käytettyjä matkailuajoneuvoja. Tarjoa www.jyvascaravan.fi/osto

5. Asiantunteva ja joustava palvelu

Pidämme asiantuntemustamme yllä säännöllisillä koulutuksilla kotimaassa ja ulkomailla. Myyntitiimimme palvelee sopimuksen mukaan myös aukioloaikojen ulkopuolella.

6. Turvallinen ja tunnustettu ostopaikka

AAA-luottoluokitus, Keski-Suomen yrittäjäpalkinto ja vuoden matkailuajoneuvokauppias -tunnustukset. Kanssamme käyt luotettavaa kauppaa.

Pidämme yllä osaamistamme sekä ammattitaitoamme ja seuraamme autoalan ja caravanalan kehitystä tiiviisti. Olemme Autoalan Keskusliitto ry:n, Matkailuajoneuvotuojat ry:n, Suomen Yrittäjien ja Keski-Suomen Kauppakamarin jäsen.  Teemme läheistä yhteistyötä SF-Caravan ry:n ja sen paikallisyhdistysten kanssa. Kannamme myös ympäristövastuumme ja olemme Suomen Autokierrätys Oy:n, Suomen Rengaskierrätys Oy:n ja Suomen Akkukierrätys Oy:n jäsen.

7. Alan johtava kokemus

Yrityksenä yli 45 vuotta, henkilökunnan työvuosina yli 300 vuotta. Vuosien varrella olemme myyneet yli 15 000 ajoneuvoa.

8. Hyvät toimitilat – 3500 m2 caravansuurmyymälä

Suomen suurin sisätilanäyttely: voit tutustua yli 40 ajoneuvoon mukavasti sisätiloissa. Lisäksi esillä runsaasti telttoja, lisävarusteita ja tarvikkeita

9. Sijainti keskellä Suomea

Meille on helppo tulla ja poiketa vaikkapa kahville!

10. Joustavat ja edulliset rahoitusvaihtoehdot

Myös jäännösarvolaskelmat ja loppuvelkojen lunastukset. Kysy vaihtoehtoja myyjältäsi!

11. Lomailemme itsekin matkailuajoneuvoilla

Niin mukavaa se on ja osaamme kertoa siitä muillekin!

12. Kattava huoltopalvelu

Huollamme matkailuautot ja -vaunut kokonaisvaltaisesti. Valtuutettu kaasu- ja sähköasennusliike. Meiltä myös kolarivauriokorjaukset. Valtuutettu Trumatic-, Alde-, Dometic- ja Thetford-huoltopiste.

13. Erittäin laaja tarvikevalikoima myös verkosta

Yli 7000 tuotetta varastossamme ja nyt myös verkkokaupassamme! Siirry verkkokauppaamme.