Tätä mieltä asiakkaamme ovat meistä

Pentti ja Pirkko Äijö

Jyväskyläläiset Pentti ja Pirkko Äijö ovat hankkineet Jyväs-Caravanilta yhteensä kuusi matkailuajoneuvoa. Jyväs-Caravan saa pariskunnalta kiitosta laajasta valikoimastaan sekä hyvästä ja luotettavasta palvelustaan.

Lue koko juttu

Minna Lassila

Suomen KotiData Oy on valtakunnallinen, vuonna 2008 perustettu yhtiö, joka tarjoaa tietokoneisiin sekä viihde-elektroniikkaan liittyviä tuki- ja koulutuspalveluita. Asiakkaiden luokse suuntautuvia kotikäyntejä varten hankki yhtiö Jyväs-Caravanilta kaksi Fiat 500 -autoa.

Lue koko juttu

Eero ja Tuula Moilanen

Tampereella asuvat Eero ja Tuula Moilanen ovat aktiivisia pitkän linjan karavaanareita. Jyväs-Caravanilta Eero ja Tuula ovat hankkineet tähän mennessä yhteensä viisi matkailuautoa. Jyväs-Caravanin toimintaan tyytyväinen pariskunta matkaa mielellään Tampereelta Jyväskylään hyvän palvelun perässä.

Lue koko juttu

Ilmari Tiihonen

Ilmari Tiihonen

Ilmari Tiihonen osti ensimmäisen matkailuautonsa Jyväs-Caravanista noin 14 vuotta sitten, eläkepäivien huviksi ja hyödyksi. Auto vaihtui Soliferin vaunuun, sitten merkiksi vaihtui Hobby, kunnes taas palattiin matkailuautolla tien päälle, muistelee Tiihonen.

Lue koko juttu

 

https://jyvas-caravan-oy.tyoyhteisokysely.elo.fi/answeringsurvey/5f4bd93f8fb436040d758b19