logo-kabe

Kabe-matkailuvaunut

Ruotsalainen Kabe on valmistanut matkailuvaunuja jo 60-luvulta lähtien. Tänäkin päivänä Kabe jatkaa taivaltaan matkailuvaunujen kehityksen kärjessä. Kabe-matkailuvaunut ovat erittäin korkeatasoisia. Mallistosta löytyy paljon upeita vaunuvaihtoehtoja niin yksin, kaksin, perheen tai isomman porukan kanssa matkaaville. Tutustu Jyväs-Caravanilla myytäviin Kabe-matkailuvaunuihin ja ota yhteyttä!

Kabe matkailuvaunujen mallisto 2022

Kabe on edelläkävijä, myös vuoden 2022 vaunuissa. Kaben vaunuissa on haluttu tehdä kattava vakiovarustelu, erityisesti koskien Kaben Estate-mallia. Muiden merkkien vaunuissa nämä voisivat olla saatavana vain lisävarusteina. Kaben varustelua voidaankin kuvata tästä syystä kattavaksi. Vuoden 2022 vaunumallistossa Kabe jatkaa sisustusten uudistusta, joka laitettiin alulle jo vuoden 2021 malleissa. Esimerkiksi suihkutilassa ollaan luotu upea, betonipintaa jäljittelevä laminaatti, joka kestää niin katsetta kuin käyttöä. Kabe yllättää jatkuvasti upealla designillaan. Puhumattakaan tyylikkäästä ja klassisesta upeasta ulkoasusta.

Miksi ostaa Kabe vaunu vm. 2022?

Kaben matkailuvaunun valitseminen on aina klassisen toimiva, mutta kuitenkin rohkea ratkaisu. Vuonna 2022 Kabe on huomioinut vielä erityisesti lapsiperheet, aktiiviset karavaanarit ja esittelee uuden vaunumalliston, KABE Estaten, joka seuraa Kaben Classic-mallia.

Valmistajan sivut:
www.kabe.se/fi