Adria_logo

Adria-matkailuvaunut

Adria Mobil, yksi Euroopan johtavista matkailuautojen ja -vaunujen valmistajista, aloitti toimintansa vuonna 1965. Silloin ensimmäinen asuntovaunu – Adria 375 – valmistettiin Novo mestossa. Ensimmäinen asuntovaunu toimitettiin Ruotsiin, mitä voidaan pitää yhtenä osoituksena Adrian tuotteiden saavuttamasta menestyksestä Euroopan markkinoilla.

Adrian menestyksen tärkeimpiä avaintekijöitä ovat yhtiön laaja kokemus ja osaaminen matkailuajoneuvojen ja -vaunujen tuotekehityksessä, tuotannossa ja markkinoinnissa. Yhtiö on pystynyt säilyttämään etulyöntiasemansa tarjoamalla kattavat palvelut, säännöllisesti uusia innovaatioita sekä valmistamalla asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Adria onkin yksi tunnistetuimmista sekä suosituimmista tuotemerkeistä Euroopan matkailuajoneuvomarkkinoilla.

Laatu, innovatiivisuus ja kokemus on integroitu kaikkiin Adria Mobil:in tuotteisiin, mikä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-aikaan – tutustu niihin itse!

Miksi valitsisit Adrian? Valmistaja on miettinyt asiaa ja kiteyttää vastauksen seuraavien otsikoihin:

-intohimo ja kokemus
-palkitut tuotteet
-fiksu suunnittelu
-huippuluokan tehdas
-laatu, luottavuus ja kestävyys
-mielenrauhaa

Adrialla on erittäin laaja valikoima eri kokoisia ja erilaisia asuntovaunuja: Astella, Alpina, Adora, Altea, Action, Aviva ja Aviva Lite mallisarjoista löytyy lähes jokaiselle mieluisa vaihtoehto.

Valmistajan sivut:
www.adria.fi

Adria on tehnyt verkkosivuilleen ajoneuvovalitsimen helpottamaan asiakkaan valintaprosesssia.