logo-sunlight

Sunlight-matkailuautot

Edullinen matkailuauto hintatietoisille matkailun harrastajille. Sunlight-matkailuautot tekevät lomastasi aurinkoisemman. Sunlight-autoissa nuorekas ja moderni ulkonäkö yhdistyy kodikkaisiin ja toimiviin sisätiloihin. Kaikille, jotka arvostavat hyvää hinta-laatusuhdetta ja joustavuutta.

Uutuudet 2017

Hyvästä vielä paremmaksi

Tuskin mikään matkailuautomerkki on niin vahvasti aktiiviseen lomailuun yhdistettävissä kuin Sunlight. Hän kuka lähtee Sunlightilla liikenteeseen, odottaa matkaltaan enemmän kuin vain lomaa. Jokaisen mutkan takana voi olla uusi elämys, seikkailu tai mieluinen urheiluharrastus. Sunlighting käytännöllinen varustelu, isot säilytystilat ja helppokäyttöisyys tukevat tätä mielikuvaa. Saksalainen laatu yhdistettynä houkuttelevaan hintaan kiinnostaa myös vuokraustoimintaan matkailuautoja hankkivia.

Sunlight 2017 –mallisto koostuu yhdeksästä puoli-integroidusta ja kolmesta alkovimallista. Mallivuoden uudistukset pureutuvat yksityiskohtiin kuten uusi ”penkkimallinen” WC-istuin (T 58), pidempi keittiö (T 64), Hymer-konsernin kevyempi nostovuode, lisätilaa vaatesäilytykselle (T 58, T 64). Käännettävällä suihkuseinällä (T 66, T 67, A 72 ) saadaan lisää toimivuutta pesutilaan. Yläkaappien luukut ovat uudet ja ruskeasävyinen Mocca-tekstiili on omiaan lapsiperheidenkin käytössä. Mallissa T 69 S keittiö on asennettu alemmas.

Muita uudistuksia ovat mm. uudet tavaratilan lukot, alkovin pesunkestävät verhot, uudistettu liesi mustalla lasikannella, uudet pesuhanat, sisääntulon ja asunto-osan oven ”kahvat” nousun helpottamiseksi sekä märkätilojen metalliset kaappien vetimet. Myös käyttöpaneeli on uusi ( Schaudt).

Katso Jyväs-Caravanilla myynnissä olevat mallit ja ota yhteyttä!

Valmistajan sivut:
www.sunlight.de/fi

Lisätietoja