logo-kabe

Kabe matkailuautot

Kabe aloitti matkailuautojen valmistuksen 60-luvulla Ruotsin Tenhultissa. Kabe on kulkenut puoli vuosisataa matkailuvaunujen kehityksen kärjessä ja jatkaa samaa polkua myös autojen kanssa. Kabe -matkailuautot on valmistettu vankan tiedon ja kokemuksen pohjalta. Tutustu Jyväs-Caravanilla myytäviin Kabe matkailuautojen malleihin ja löydä oma suosikkisi! Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme. 

Kabe matkailuauto mallisto 2022

Vuonna 2022 KABE tarjoaa entistä turvallisempia ja mukavempia matkailuautoja. Turvallisuutta parannetaan asentamakka dinettesohva uudella tavalla KABEN uusimpiin automalleihin, jolloin rakenne estää sohvatyynyn luisumisen ja estää samalla matkustajan luisumista.  KABE tuo myös TM 740-mallin autojen ohjaamoon mahdollisuuden turvavarustepakettiin, joka sisältää monipuolisesti turvallisuutta parantavia ominaisuuksia.

Miksi valita KABE matkailuauto vm. 2022?

Turvallisessa matkailuautossa on mukava taittaa matkaa ja käydä unohtumattomilla reissuilla. KABEn matkailuautot tunnemme kaikki designiltaan tyylikkäinä. Upean ulkomuodon lisäksi Kaben autossa on pidetty huolta myös siitä, että matkustaminen on mukavaa, helppoa ja ennen kaikkea – turvallista. KABE on kärkitoimija törmäyksenkestoa parantavien ominaisuuksien kehittämisessä. KABE matkailuauton vankka kori takaa turvallisuutta. Korissa on liimattu rakenne, ulkonemat ja erittäin luja kiinnitysjärjestelmä auto-osaan. . Lisäksi akun ja vesisäiliön ympärille asennetut teräskehykset estävät akun ja vesisäiliön liikkumisen mahdollisessa törmäystilanteessa. Auton pöytärakenteen ansiosta pöytälevyn voi kätevästi taittaa pois ajon ajaksi.

Valmistajan sivut:
www.kabe.se/fi