Hobby-matkailuautot

Hobby on valmistanut liikkuvia koteja jo neljänkymmenen vuoden ajan mahdollistaen matkailijoille vuoden parhaat viikot – sukupolvesta toiseen.

Hobbyn valtteja ovat vuodesta toiseen lyömätön hinta-laatusuhde yhdistettynä haluttuihin ominaisuuksiin. Hobbyn ominaisuuksiin kuuluu toimiva sisustus, kattavat vakiovarustelut avaralla pohjaratkaisulla. Hobby on suosituin ja eniten myydyin merkki Euroopassa, joko sinulla on omasi?

Hobby matkailuautot vuosimalli 2022

Viihtyisä. Trendikäs. Dynaaminen.

Näillä sanoilla kuvaillaan Hobbyn matkailuajoneuvomallistoa 2022. Uudelle Fiat alustalle rakentuva malli yhdistää  vangitsevan ulkopuolen designin ja modernin sisäsuunnittelun. Ja tietysti unohtamatta runsaasti uutta ja hienoa tekniikaa.

Hobby Matkailuajoneuvot Hinnasto 2022

Hobby Matkailuajoneuvot Kuvasto 2022


Hobby-matkailuautot on rakennettu Fockbekissä Schleswig-Holsteinin osavaltiossa Saksassa huolehtien parhaasta laadusta ja huolellisuudesta. Hobby on ylpeästi ”Made in Germany”, valmistettu Saksassa.

Hobby ajoneuvoja valmistavalla tehtaalla työskentelee yli 1 100 työntekijää. Tehtaalla valmistuu vuosittain yli 15 000 matkailuajoneuvoa. Tehdas onkin yhdessä yks Euroopan suurimmista matkailuvaunujen ja -autojen tuotantopaikoista.

Hobby on valmistettu elämiseen. Rakentamisessa painottuu tehokkuus ja tarkkuus, joka varmistetaan uusimpien koneiden ja tekniikan avulla. Lisäksi Hobby on ylpeä yksityiskohdistaan, joka syntyy käsitöin sormenpäätuntumalla. Hobby – tuloksena on ajoneuvo, joka kulkee kanssasi kaikilla teillä luotettavasti, kestävästi ja ajattomasti.