Hobby-matkailuautot

Hobby on valmistanut liikkuvia koteja jo neljänkymmenen vuoden ajan mahdollistaen matkailijoille vuoden parhaat viikot – sukupolvesta toiseen.

Hobbyn valtteja ovat vuodesta toiseen lyömätön hinta-laatusuhde yhdistettynä haluttuihin ominaisuuksiin. Hobbyn ominaisuuksiin kuuluu toimiva sisustus, kattavat vakiovarustelut avaralla pohjaratkaisulla. Hobby on suosituin ja eniten myydyin merkki Euroopassa, joko sinulla on omasi?

 


Hobby-matkailuautot on rakennettu Fockbekissä Schleswig-Holsteinin osavaltiossa Saksassa huolehtien parhaasta laadusta ja huolellisuudesta. Hobby on ylpeästi ”Made in Germany”, valmistettu Saksassa.

Hobby ajoneuvoja valmistavalla tehtaalla työskentelee yli 1 100 työntekijää. Tehtaalla valmistuu vuosittain yli 15 000 matkailuajoneuvoa. Tehdas onkin yhdessä yks Euroopan suurimmista matkailuvaunujen ja -autojen tuotantopaikoista.

Hobby on valmistettu elämiseen. Rakentamisessa painottuu tehokkuus ja tarkkuus, joka varmistetaan uusimpien koneiden ja tekniikan avulla. Lisäksi Hobby on ylpeä yksityiskohdistaan, joka syntyy käsitöin sormenpäätuntumalla. Hobby – tuloksena on ajoneuvo, joka kulkee kanssasi kaikilla teillä luotettavasti, kestävästi ja ajattomasti.