Fiat-merkkihuolto Jyväskylässä

Jyväs-Caravan Oy on ensimmäinen matkailuajoneuvoalan valtuutettu Fiat Professional -huoltoliike Suomessa. Alkuperäiset Fiat Ducato -varaosat toimitetaan meille nopeasti suoraan Euroopasta. Suoritamme Fiat-merkkihuollot kahden ammattitaitoisen mekaanikon ja huoltoneuvojan voimin. Jyväskylässä sijaitsevissa huoltotiloissamme työskentelee yhteensä 8 asentajaa. Olemme valmiina palvelemaan kaikissa matkailuautojen ja -vaunujen huoltoihin, korjaukseen ja lisävarusteisiin liittyvissä asioissa.

Säännöllinen huolto takaa toimintavarmuuden

Kun öljynvaihdot, määräaikaishuollot ja jakohihnan vaihdot muistaa teettää ajallaan, pysyy lomakotisi toimintavarmana. Kun tuot matkailuautosi Fiat-merkkihuoltoon, varmistut myös siitä, että autosi huolletaan tehtaan huolto-ohjelman ja huoltokampanjoiden mukaan. Meiltä löytyy asianmukaiset nosturit, jotka riittävät myös isoimmille Iveco- ja Man-alustaisille matkailuautoille. Lisäksi meillä on huoltolaitteet alustan ilmastointilaitteita varten.

Varaa huoltoaika tai kysy lisää!

Voit varata ajan Fiat-merkkihuoltoon numerosta 040 0407 154. Henkilökuntamme auttaa myös mielellään kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa.

Lisätietoja:

Tarkista tästä, onko Fiatissasi avoimia tehdaskampanjoita?