Matkailuautojen ja asuntovaunujen huolto Jyväskylässä

Jyväs-Caravan huoltaa kaikenmerkkiset matkailuvaunut ja -autot varmalla otteella. Olemme monien ajoneuvomerkkien valtuuttama merkkihuolto. Lisäksi olemme hyväksytty kaasu- ja sähköasennusliike sekä alustojen ilmastointilaitteiden huoltoliike.

Valtuutettu huoltopiste

Jyväs-Caravan on seuraavien ajoneuvomerkkien valtuutettu huoltopiste: Adria, Bürstner, Carthago, Dethleffs, CasaCar, Globecar, Hobby, Kabe, MORELO, Poksi, Sunlight ja SunLiving. Olemme myös Alden, Dometicin,  Thetfordin, Trumaticin ja merkkihuolto.

Vahvaa osaamista saman katon alla

Huoltaminen on aina edullisempaa kuin korjaaminen! Hoidamme ammattitaitoisesti Fiat-alustaisten matkailuautojen alustahuollot, alustan ilmastointilaitteen huollot, koripuolen vuosihuollot, kolarikorjaukset, katsastushuollot sekä lisätarvikkeiden asennukset.

Tutustu huoltopalveluihin

Huoltotyöt 9 ammattilaisen voimin

Käytössämme on nykyaikaiset 700 m² korjaamotilat, joista löytyy tarvittavat nosturit ja erilaiset työkalut matkailuautoille ja vaunuille. Huoltopuolella työskentelee 9 ammattitaitoista mekaanikkoa. Uusimman nosturimme avulla pystymme tekemään alustahuoltoja jopa 8800 kg painaviin autoihin.

Varaosat ja tarvikkeet netistä

Toimitamme edustamiimme tuotemerkkeihin myös alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet. Katso varaosa- ja tarvikevalikoimamme verkkokaupastamme! Siirry verkkokauppaan »

Varaa huoltoaika tai kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää matkailuvaunun huollosta tai varaa huoltoaika. Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylässä. Tavoitat meidät puhelimitse tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella.

Tarkemmat yhteystietomme »