Matkailuvaunun huolto Jyväskylässä

Jyväs-Caravan huoltaa kaikenmerkkiset matkailuvaunut ja -autot varmalla otteella. Olemme monien ajoneuvomerkkien valtuuttama merkkihuolto. Lisäksi olemme hyväksytty kaasu- ja sähköasennusliike sekä alustojen ilmastointilaitteiden huoltoliike.

Valtuutettu huoltopiste

Jyväs-Caravan on seuraavien ajoneuvomerkkien valtuutettu huoltopiste: Adria, Bürstner, Carthago, Dethleffs, CasaCar, Globecar, Hobby, Kabe, MORELO, Poksi, Sunlight ja SunLiving. Olemme myös Fiatin sekä mm. Alden, Dometicin, Electroluxin, Primuksen, Thetfordin, Trumaticin ja ThuleOmnistorin merkkihuolto.

Vahvaa osaamista saman katon alla

Huoltaminen on aina edullisempaa kuin korjaaminen! Hoidamme ammattitaitoisesti Fiat-alustaisten matkailuautojen alustahuollot, alustan ilmastointilaitteen huollot, koripuolen vuosihuollot, kolarikorjaukset, katsastushuollot sekä lisätarvikkeiden asennukset.

Tutustu huoltopalveluihin

Huoltotyöt 9 ammattilaisen voimin

Käytössämme on nykyaikaiset 700 m² korjaamotilat, joista löytyy tarvittavat nosturit ja erilaiset työkalut matkailuautoille ja vaunuille. Huoltopuolella työskentelee 9 ammattitaitoista mekaanikkoa. Uusimman nosturimme avulla pystymme tekemään alustahuoltoja jopa 8800 kg painaviin autoihin.

Varaosat ja tarvikkeet netistä

Toimitamme edustamiimme tuotemerkkeihin myös alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet. Katso varaosa- ja tarvikevalikoimamme verkkokaupastamme! Siirry verkkokauppaan »

Varaa huoltoaika tai kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää matkailuvaunun huollosta tai varaa huoltoaika. Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylässä. Tavoitat meidät puhelimitse tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeella.

Tarkemmat yhteystietomme »